HTML

Transbudapest

"Budapest, csak oda, köszönöm. Vágányzár, késés, zakatolás. Közös szerelvényen, külön vagonokban utazunk. Ahogy az orrom a hideg ablakhoz ér, elhomályosodik a kép. De aki az állomásról néz, annak tisztán látszom. Ismerős arc. Akár egy ósdi, családi fotón az elfeledett jó barát. Olyan emlékek törnek fel, amelyek talán soha meg sem történtek. Budapest. Végállomás." - ÁTUTAZÓK BUDAPESTRŐL. VILÁGOK KÖZÖTT.

Friss topikok

  • _astronaut: Mindig gombóc kerül a torkomba amikor olvasom... Nagyon szeretem ezt a versedet! (2013.01.29. 11:05) Anyunak
  • Littlewood: Ez a kép tisztára kísérteties! Egy pillanatra azt hittem, hogy a dédike szobájának a falát látom, ... (2013.01.29. 11:05) Válasz I. és II.

Két ember, két fej. Egy fiú és egy lány. Egymás szavába vág.

2012.12.12. 10:43 ZeLig

Válasz I. és II.

Négyszögletes a kerek élet:
Vonalak szigorú vonalakhoz idomulnak,
A svábok, félek,
Nem szeretik a fránya íveket.
Bár kívülről sekélyes,
Életük mégis teljes,
Csíkosan szerelmes.

nagyi2.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://transbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr494961200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2013.01.29. 11:05:38

Ez a kép tisztára kísérteties! Egy pillanatra azt hittem, hogy a dédike szobájának a falát látom, azon is pont így voltak elrendezve, kisebb fiú tátott szájjal, nagyobb lány fehér masnival, egymással szembe fordítva, alatta esküvő. Nem mellesleg ő is sváb volt.:)
süti beállítások módosítása